Avoin työpaikka: Asiakaspalvelija, Joo Kodit pääkaupunkiseutu

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Asuntoyhtymä Group on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Asiakaspalvelija, Joo Kodit pääkaupunkiseutu

Haemme nyt Joo Kodeille asiakaspalvelijaa. Työssäsi vastaat Joo Kotien asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten osana asiakaspalvelutiimiä. Tärkein tehtäväsi on luoda huolettomuutta asiakkaidemme elämään ja asumiseen. Teet päivittäin tiivistä valtakunnallista yhteistyötä muiden tiimien, kuten asuntovuokrauksen, kiinteistöhallinnon ja vuokravalvonnan kanssa. Toimipisteesi sijaitsee vastavalmistuneella toimistollamme Kauniaisissa.

Tarjoamme dynaamisen roolin kasvavan yrityksen ytimessä ja mahdollisuuden kehittää oman työnkuvasi lisäksi asiakaskokemusta kokonaisuutena.

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen

  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa

  • Aikaisempaa kokemusta vaativasta asiakaspalvelutyöstä

  • Taito palvella sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet plussaa

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkkauksen sekä hyvät edut.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12. mennessä, osoitteeseen rekry@asuntoyhtyma.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä Johanna Mattssoniin puhelimitse 040 500 8035 tai sähköpostitse johanna.mattsson@asuntoyhtyma.fi.