Avoin työpaikka: Asuntovuokraaja, Joo Kodit pääkaupunkiseutu, äitiyslomasijaisuus

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Asuntoyhtymä Group on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Asuntovuokraaja, Joo Kodit pääkaupunkiseutu

Haemme nyt Joo Kodeille asuntovuokraajaa määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen. Tehtävään on tarpeen tullen mahdollista saada jatkoa määräaikaisuuden jälkeen. Työaika on noin 37,5 h / viikko.

Työssäsi vastaat osasta pääkaupunkiseudun alueen asuntojen vuokrauksesta sekä siihen liittyvästä oheistyöstä. Luot erinomaisella asiakaspalvelulla huolettomuutta asiakkaidemme elämään ja asumiseen.

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen

  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa

  • Taito työskennellä myös kiireen keskellä

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä

  • Taito palvella sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet plussaa

Toimistomme sijaitsevat Vantaan Kivistössä sekä Kauniaisissa. Työtehtävän aloitusajankohta on 3.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkkauksen sekä hyvät edut.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@asuntoyhtyma.fi.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä Johanna Mattssoniin puhelimitse 040 500 8035 tai sähköpostitse johanna.mattsson@asuntoyhtyma.fi.