Avoin työpaikka: Sisällöntuottaja

Onko intohimosi luoda vaikuttavia sisältöjä? Joo.

Asuntoyhtymä on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita. Valmiita Joo Koteja on ympäri Suomea noin 4000.

Etsimme nyt monipuolista SISÄLLÖNTUOTTAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on uusi, kuten on myös syyskuussa lanseerattu Joo Kotien brändi. Pääset siten kertomaan Joo Kotien tarinaa alusta lähtien sekä luomaan myös oman työnkuvasi. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Meillä sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Sisällöntuottajana tehtäväsi on suunnitella ja luoda kiinnostavia ja sitouttavia sisältöjä Joo Kodeille ja Asuntoyhtymälle. Visuaalinen tarinankerronta on vahvuutesi, mutta sinulla on kyky tuottaa monipuolista sisältöä tekstinä, kuvina, videoina ja kenties myös tapahtumina. Joo Kotien asukkaista 75 % on alle 35-vuotiaita, ja oletkin kuin kotonasi kohderyhmämme ja asukkaidemme suosimissa kanavissa.

Olet osa kolmen hengen kaupallista tiimiä mutta teet päivittäin yhteistyötä yli 30 työntekijämme sekä kumppaneidemme kanssa. Tiimimme tukena on bränditoimisto, sisällöntuotannon toimisto sekä digimarkkinoinnin toimisto. Toimipisteesi sijaitsee viihtyisällä pääkonttorillamme Kauniaisissa. Voit tehdä töitä myös etänä, ja välillä työsi vie sinut ympäri Suomea.

Työssäsi sinä:

  • Ideoit, tuotat ja koordinoit Asuntoyhtymän ja Joo Kotien sisältöjä eri kanavissa kuten verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, uutis- ja asukaskirjeissä ja yritysesityksissä

  • Tuotat tai koordinoit monipuolisesti sisältöä tekstinä, kuvina, videoina ja kenties myös tapahtumina

  • Huolehdit, että Joo-brändi herää eloon niin rakennustyömaillamme kuin valmiissa taloyhtiöissämme ympäri Suomea

  • Kehität ja koordinoit asuntojemme virtuaalistailauksia yhdessä kumppanin kanssa

  • Mittaat ja analysoit sisältöjen vaikuttavuutta

Toivomme että sinä olet:

  • Vahvasti visuaalinen, monipuolinen sisällöntuottaja

  • Oma-aloitteinen ja rohkeasti uutta kokeileva tekijä

  • Idearikas

  • Strateginen, suunnitelmallinen ja analyyttinen

  • Sinulla on kokemusta aikaisemmin sisällöntuotannon tehtävistä

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12. mennessä, osoitteeseen heta.karki@asuntoyhtyma.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä kaupalliseen johtajaan Heta Kärkeen puhelimitse 0505662798 tai sähköpostitse heta.karki@asuntoyhtyma.fi.