Asuntoyhtymä

Me Asuntoyhtymällä rakennutamme, omistamme ja vuokraamme koteja Suomen kasvukeskuksissa. Valmiita vuokrakoteja on tällä hetkellä noin 4000 ja rakenteilla uusia koteja on noin 2000.

Asuntoyhtymän perustivat tammikuussa 2017 sen omistajat ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö Fastighets AB Balder sekä yrityksen toimitusjohtaja Jaakko Niskanen.

Pitkäaikainen ja vastuullinen omistaja

Vastuullisena ja pitkäaikaisena omistajana luomme elämisen ja asumisen malleja, jotka tukevat yhteiskunnan kestävää kehitystä. Rakennutamme vuokrakoteja omistaaksemme ne yli sukupolvien. Pidämme kodeistamme, asukkaistamme ja ympäristöstämme parasta mahdollista huolta.

Menestyksemme kumpuaa hyvinvoivista työtekijöistä. Annamme työntekijöillemme sekä vastuuta että vapautta kasvaa ja kehittyä.

Kokonaisvaltaisia hyvän elämän ratkaisuja.

Olemme aktiivinen tekijä ja vastuullisen asumisen tiennäyttäjä. Kehitämme jatkuvasti elämää helpottavia ratkaisuja luomalla fiksuja asumisen palveluita.

Joo Kodit -vuokra-asuntojemme missio on tehdä vuokra-asumisesta huoletonta: luoda vapautta sanomaan Joo elämän seikkailuille, mahdollisuuksille ja oman sydämen seuraamiselle.

2B 92 Olohuone

Yhteistyöhön kanssamme

Me pyrimme aina luottamukselliseen, helppoon ja suoraviivaiseen kumppanuuteen. Etsit sitten ostajaa tontillesi tai kerrostalollesi, tai testaat asumisen hiilijalanjälkeä pienentävää keksintöäsi, kuulemme mielellämme sinusta.