Kauppiaankatu 17A & 21C - Ilmakuvat-2.jp

Vuokrataan 26,5–38 m²

Uusi kotisi Pirkkalassa

Onko tässä uusi vuokrakotisi Pirkkalassa, luonnon lähellä mutta Tampereen palveluiden äärellä? Hyödynnä talvietumme ja asut kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi uudessa kodissasi. Vapaana nyt yksiöitä ja kaksioita 26,5–38 m² vastavalmistuneessa talossa.

Uusi, laadukas kotisi Pirkkalan luonnon rauhassa

Pirkkalan Loiste sijaitsee luonnon lähellä, 300 metrin päässän Pyhäjärven rannasta. Täältä kuljet helposti töihin niin Tampereelle kuin Nokiallekin. Pirkkalan keskustan palveluihin on matkaa vain kilometri, Tampereen keskustaan bussilla noin kymmenen kilometriä. Kivenheiton päähän valmistuu pian Soljan Lastentalo, jossa toimii päiväkoti sekä alaluokat kakkosluokkaan asti.

  • Asunnoissa on modernit materiaalivalinnat

  • Kaikissa asunnoissa on parveke 

  • Lemmikit ovat tervetulleita

TALVIETU - asu kaksi kuukautta ilmaiseksi!

Kun teet vuokrasopimuksen alkamaan viimeistään 15.3.2021, tarjoamme sinulle talvietuna*:

 

  • Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra ilmaiseksi

  • 300 € lahjakortti Verkkokauppa.com:iin

  • 0 € vuokravakuus

  • Vuokra alkaen 559 € kuukaudessa asunnon koosta riippuen

Löydät kaikki vapaana olevat asunnot Oikotieltä.

 

Etu on saatavilla Asuntoyhtymän uusille vuokralaisille. Se on voimassa toistaiseksi voimassa olevissa vuokrasopimuksissa, joissa ensimmäinen irtisanominen mahdollista 6 kk sopimuksen alkamisesta. Asunto on myös mahdollista vuokrata toistaiseksi voimassaolevana 1 kk irtisanomisajalla.

Luottotiedot tarkastetaan ja tulee olla kunnossa. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut asuntonäytölle! Asuntonäyttömme ovat aina turvallisia yksityisnäyttöjä. Myös videonäyttö on mahdollinen. Luethan tästä koronaohjeistuksemme ennen saapumistasi näytölle tai toimistollemme. 

Maarit Elo / Asuntoyhtymä Group Oy

0400 213 045 (arkisin klo 9-16)

maarit.elo@asuntoyhtyma.fi

© 2021 by Asuntoyhtymä Group