1-1.jpg

Vuokrataan koteja 23-66,5 m²

Vuokrakotisi Vantaalla

Etsitkö uutta kotia Vantaalla? Asuntoyhtymältä löydät moderneja ja viihtyisiä vuokra-asuntoja Asolassa, Kaivokselassa, Kilterinmäessä, Kivistössä, Keimolanmäessä, Martinlaksossa ja Pähkinärinteessä.

 

Vuokrattavissa nyt erikokoisia koteja yksiöistä neliöihin, 23-66,5 m² vastavalmistuneissa taloissa.

 

Hyödynnä etumme: ensimmäisen kuukauden vuokra jopa -50 %*
 

  • Vuokravakuus 0 €

  • Lemmikit ovat tervetulleita

  • Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva

  • * Etu on voimassa 1.10. asti As Oy Vantaan Ruutulipussa, As Oy Vantaan Maalisuora, As Oy Kivistön Kronos ja As Oy Kivistön Poseidon. 

Uudiskohde

Heinäkuussa 2021 Vantaan Keimolanmäkeen valmistunut As Oy Vantaan Ruutulippu tarjoaa 97 valoisaa asuntoa yksiöistä kolmioihin kolmessa eri talossa. Kivistön palvelut ovat aivan lähelläsi ja päiväkotikin sijaitsee 400 m päässä.

  • Asuntojen koot 26-63 m²

  • Vuokra alkaen 729 € / kk

ETU: Vuokraa 1.10. mennessä ja ensimmäisen kuukauden vuokra on -50 %, vakuus 0 €

 

 

KAIVOKSELA

VUOKRATTAVISSA: 1 H, 26,5m² 

As Oy Vantaan Konepaja ja As Oy Vantaan Mittari ovat valmistuneet loistavalle paikalle Vantaan Kaivokselan palveluiden ääreen joulukuussa 2019.

Asuntomme ovat moderneja ja  hyvin kulkuyhteyksien äärellä. Asunnoissa on vaalea skandinaavinen värimaailma ja loistavasti käytetyt neliöt. Asumismukavuutta lisää kiva ranskalainen parveke leveillä tuplaovilla.

Vuokra alkaen 729 € / kk

1-1.jpg

KIVISTÖ

VUOKRATTAVISSA: 1H & 2H, 20-58,5m² 

Kivistössä asuessasi saat nauttia yhtä lailla luonnonläheisyydestä, hyvistä kulkuyhteyksistä kuin monipuolisista palveluistakin. Junalla pääset Helsingin keskustaan 30 minuutissa ja lentokentälle alle 10 minuutissa. Autollakin pääset aivan hetkessä Hämeenlinnanväylälle.

 

Hyvän arjen palvelut kuten ruokakauppa, kirjasto, päiväkoti ovat aivan lähelläsi.  Kivistössä saat nauttia vehreistä ja viihtyisistä puistoalueista sekä mainioista ulkoliikuntamahdollisuuksista. 

Vuokra alkaen 699 € / kk

1-1.jpg

KEIMOLANMÄKI

VUOKRATTAVISSA: 1 H - 4H, 20-68,5m² 

Keimolanmäessä saat nauttia loistavista ulkoilualueista, luonnon vehreydestä sekä Kivistön lähipalveluista. Keimolamäkeen on  juuri avattu itsepalvelukauppa.

 

Kivistön juna-asema on lyhyen matkan päässä. Kauppakeskus Jumboon ajat 12 min sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 min.

Vuokra alkaen 699 € / kk

Vantaa - kaikki asunnot

 

Katso kaikki viihtyisät heti vuokrattavissa olevat vuokra-asuntomme Asolassa, Kaivokselassa, Kilterinmäessä, Kivistössä, Martinlaksossa ja Pähkinärinteessä.

Katso ilmoitukset täältä.

Vuokraa oma autopaikkasi Kaivokselassa. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut asuntonäytölle! Asuntonäyttömme ovat aina turvallisia yksityisnäyttöjä. Myös videonäyttö on mahdollinen. Luethan tästä koronaohjeistuksemme ennen saapumistasi näytölle tai toimistollemme. 

 

Luottotiedot tarkastetaan ja tulee olla kunnossa. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-16:

Keimolanmäki & Kivistö:

Laura Nurminen / Asuntoyhtymä 
laura.nurminen@asuntoyhtyma.fi

0400 212 625

 

Muut alueet Vantaalla:

Jessica Fiebeck / Asuntoyhtyma 

jessica.fiebeck@asuntoyhtyma.fi

0400 212 748