asuntoyhtyma_logo.png

ASUNTOYHTYMÄ

Ihania vuokrakoteja

ASUNTOYHTYMÄ

Asuntoyhtymä on asuntosijoitusyhtiö. Rakennuttamme maamme kasvukeskuksiin laadukkaita vuokrakoteja. Haluamme omistaa vuokrakotimme mahdollisimman pitkään ja siksi pidämme niistä erityisen hyvää huolta.

 

Haluamme luoda asukkaillemme kokonaisvaltaisia hyvän elämän kokemuksia laadukkaiden ja jatkuvasti kehittyvien asumisen palveluidemme kautta. 

 

Lisäksi autamme rakentajakumppaneitamme ostamalla tontteja jääden pitkäaikaiseksi tontinomistajaksi.

Asuntoja valmiina
+3000 kpl
Asuntoja rakenteilla
+1000 kpl
Sitoumuksia yhteensä
+2000 kpl
 
keimola_piha_final4.jpg

MEISTÄ

Asuntoyhtymän kvartaali on 25 vuotta, joten teemme sijoituspäätöksia pitkän aikavälin tähtäimellä. 

 

Rakennutamme asuntokohteemme kestämään aikaa ja palvelemaan asukkaita yli sukupolvien.

Kauppiaankatu 17 A 7 yksiö 27m2 olohuon

Vuokrakotimme

Rakennutamme viihtyisiä vuokrakoteja pääkaupunkiseudun ohella muun muassa Tampereella, Turussa ja Oulussa. Uskomme näillä alueilla väestönkasvun jatkuvan vahvana ja haluamme olla mukana tukemassa asuntokannan kehitystä.  Kaikilla kohdealueillamme on erityisen suuri kysyntä ja tarve pienistä asunnoista - siksi pyrimme tekemään asuntojemme pohjaratkaisuista mahdollisimman tehokkaita.

 

Nykypäivän koti on tilankäytöltään tehokas, sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja on lähellä sekä kauppoja että palveluita. Asuntoyhtymän kodit ovat juuri tällaisia.

Kauppiaankatu 17 A 27 yksiö 26,5m2 oloh

Me omistajana

Olemme sitoutuva ja kuunteleva omistaja. Rakennutamme vuokrakoteja omistaaksemme ne ikuisesti. Tähän ajatteluun liittyy myös kokonaisvaltaisen palvelun lupauksemme  - Asuntoyhtymän kodeissa vuokralainen on asiakas, jota palvellaan. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan ja niiden muutoksiin reagoidaan. Tämä pätee niin huoltoliikkeeseen, isännöitsijään kuin toimitusjohtajaan ja johtoryhmään. 

Suksikuja 2 B 52 yksiö 30m2 huone_final0

Arvomme

  • Meidän kanssa on helppo asioida

  • Meihin voit luottaa kumppanina

  • Asuntoyhtymä palvelee asiakasta, yhteiskuntaa, omistajaa

  • Palvelusta meidät tunnetaan

erik-selin kuva.jpg

Erik Selin

Hallituksen puheenjohtaja​

Ekonomi

Erik on Asuntoyhtymän emoyhtiö Fastighets AB Balderin toimitusjohtaja ja suurin omistaja. Erik on toiminut kiinteistöalalla yhden kvartaalin, eli 25 vuotta. Erik ja Jaakko muodostavat yhtiön ketterän työparin ja hallituksen

jaakko bw_edited.jpg

Jaakko Niskanen

Toimitusjohtaja ja asiakaspalvelija

TkT, KTM

Jaakko on Asuntoyhtymän toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Jaakko on toiminut asuntosijoittajana vuodesta 2008. Asuntoyhtymän toimitusjohtajan roolissa Jaakko pääsee soveltamaan väitöskirjassaan tutkimaansa aihetta, eurooppalaista kiinteistösijoittamista.

 

Ota yhteyttä

info@asuntoyhtyma.fi

020 766 1390

Ma-pe 9-15

Spinellikuja 5

01700 VANTAA