ASUNTOYHTYMÄ

Ihania vuokrakoteja

ASUNTOYHTYMÄ OY

Asuntoyhtymä on kotimainen asuntosijoitusyhtiö. Rakennutamme uudiskoteja maamme kasvukeskuksiin ja vuokraamme ne koteja tarvitseville. Lisäksi autamme rakentajakumppaneitamme ostamalla tontteja, jääden pitkäaikaiseksi tontinomistajaksi. Muutkin erilaiset kumppanuudet ovat mahdollisia ja niihin suhtaudutaan avoimesti. 

Asuntoja valmiina
+2000 kpl
Asuntoja rakenteilla
+1000 kpl
Sitoumuksia yhteensä
+2000 kpl
 

MEISTÄ

Asuntoyhtymän kvartaali on 25 vuotta, joten teemme sijoituspäätöksia pitkän aikavälin tähtäimellä. Tämän vuoksi rakennutamme asuntokohteemme kestämään aikaa ja palvelemaan asukkaita yli sukupolvien.

Vuokrakotimme

Rakennutamme ihania vuokrakoteja pääkaupunkiseudun ohella Tampereella, Turussa ja Oulussa. Uskomme näillä alueilla väestönkasvun jatkuvan vahvana ja haluamme olla mukana tukemassa asuntokannan kehitystä.  Kaikilla kohdealueillamme on erityisen suuri kysyntä ja tarve pienistä asunnoista - siksi pyrimme tekemään asuntojemme pohjaratkaisuista mahdollisimman tehokkaita. Nykypäivän koti on tilankäytöltään tehokas, sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja on lähellä sekä kauppoja että palveluita. Asuntoyhtymän kodit ovat juuri tällaisia.

Me omistajana

Olemme sitoutuva ja kuunteleva omistaja. Rakennutamme vuokrakoteja omistaaksemme ne ikuisesti. Tähän ajatteluun liittyy myös kokonaisvaltaisen palvelun lupauksemme  - Asuntoyhtymän kodeissa vuokralainen on asiakas jota palvellaan. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan ja niiden muutoksiin reagoidaan. Tämä pätee niin huoltoliikkeeseen, isännöitsijään kuin toimitusjohtajaan ja johtoryhmään. Asiakas on meillä kuningas.

Arvomme

  • Meidän kanssa on helppo asioida

  • Meihin voit luottaa kumppanina

  • Asuntoyhtymä palvelee asiakasta, yhteiskuntaa, omistajaa

  • Palvelusta meidät tunnetaan

 

Ota yhteyttä

info@asuntoyhtyma.fi

020 766 1390

Eteläesplanadi 2

00130 HELSINKI

Jaakko Niskanen

Toimitusjohtaja ja asiakaspalvelija

TkT, KTM

Jaakko on Asuntoyhtymän toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Jaakko on toiminut asuntosijoittajana vuodesta 2008. Asuntoyhtymän toimitusjohtajan roolissa Jaakko pääsee soveltamaan väitöskirjassaan tutkimaansa aihetta, eurooppalaista kiinteistösijoittamista.

Erik Selin

Hallituksen puheenjohtaja​

Ekonomi

Erik on Asuntoyhtymän emoyhtiö Fastighets AB Balderin toimitusjohtaja ja suurin omistaja. Erik on toiminut kiinteistöalalla yhden kvartaalin, eli 25 vuotta. Erik ja Jaakko muodostavat yhtiön ketterän työparin ja hallituksen

© 2019 by Asuntoyhtymä Oy